Audi TT specialist Ermelo T: (0341) - 424620
Uw Audi TT Coupe & Cabriolet Specialist

Garantie & Aflevering | BOVAG garantie

Wat kunt u bij ons verwachten

 

PRIJS VAN DE AUTO

Aangezien de manier van zoeken naar een andere auto de laatste jaren een grote verandering heeft doorgemaakt door de vele verschillende zoekmachines en manieren van het adverteren hierop, hebben wij ervoor gekozen om u als klant zelf de keuze te laten maken wat u belangrijk vindt en waar u voor wenst te betalen. De keuzes bestaan uit 3 mogelijkheden van levering:

1. BASIC
Dit is onze internet meeneemprijs zonder garantie wanneer de auto zich niet meer in de fabrieksgarantie bevindt

2. EXTRA
Dit is onze internetprijs + € 495,- afleverkosten, inclusief 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak,koppeling, afleveringsbeurt, recente APK-keuring, carcleaning interieur/exterieur en € 25,- brandstof.

3. BOVAG
Dit is onze internetprijs + € 995,- afleverkosten, inclusief 6 maanden volledige BOVAG garantie, afleverbeurt, nieuwe APK-keuring, carcleaning interieur/exterieur en € 25,- brandstof.

FABRIEKSGARANTIE
Een aantal van de door ons aangeboden occasions bevinden zich nog binnen de fabrieksgarantie. Het voordeel hiervan is dat u bij een eventuele storing terecht kunt bij de merkdealer in uw eigen woonplaats. De meeste Europese automerken hanteren twee jaar volledige fabrieksgarantie. Overige automerken hanteren doorgaans drie jaar volledige fabrieksgarantie. Op het moment dat een occasion onder fabrieksgarantie valt, wordt dit door ons vastgelegd op de koopovereenkomst.

AANKOOPKEURING
DEKRA aankoopkeuring is mogelijk, de kosten hiervan bedragen: € 250,- voor een 2 wiel aangedreven auto, € 350,- voor een vierwiel aangedreven auto.Eventuele andere wensen en/of vragen worden met u doorgenomen en op de koopovereenkomst vermeld, zodat u als klant zeker bent van een goede afwikkeling.

VERVANGEND VERVOER
Indien uw aangekochte auto voor bijv. een garantie kwestie terug komt naar Remco Nieuwenhuis Auto's en wij de auto LANGER dan 1 dag nodig hebben om deze kwestie op te lossen kan er een huur auto ingezet worden. De huur auto wordt volledig doorberekend aan de klant en wordt als volgt berekend: per kilometer brengen wij 0,35,- euro in rekening met daarbij een eigen risico van 1.500,- euro. DE VERVANG AUTO VALT DUS NIET ONDER GARANTIE ! Deze regeling is alleen van kracht indien wij een huurauto hebben staan die inzetbaar is.
Ook hebben wij tot onze beschikking 2 eenvoudige uitleenauto's die in overleg met de werkplaats eventueel kostenloos gebruikt kunnen worden. INDIEN DEZE NIET IN GEBRUIK ZIJN.

ATTENTIE
Wanneer u bij ons een occasion koopt zonder garantie of de garantieperiode is verlopen, zullen wij binnen 1 jaar na aankoop een eventueel mankement in onze eigen werkplaats of in opdracht van ons tegen kostprijs voor u verhelpen. Indien u elders zonder onze schriftelijke toestemming werkzaamheden laat uitvoeren, worden de door u gemaakte kosten niet door ons vergoed.

DISCLAIMER
De uitvoeringsspecificatie van de aangeboden auto's zijn zorgvuldig aangegeven, echter onder het voorbehoud dat meer of minder extra's nimmer tot een lagere of hogere prijs leiden.
Om teleurstellingen te voorkomen dient u voor aankoop te controleren of de voor u belangrijke extra's ook daadwerkelijk op de auto aanwezig zijn. Door aankoop accepteert u de auto in zijn werkelijke specificatie.

Adresgegevens:
Hoenderweg 15
3851 RZ Ermelo

TEL1: 0341-424620
TEL2:  0341 - 550746
FAX:  0341-563405
info@remconieuwenhuis.nl