Audi TT specialist Ermelo T: (0341) - 424620
Uw Audi TT Coupe & Cabriolet Specialist

Onafhankelijk aankoopkeuring van u Audi TT occasion

Onze jarenlange ervaring met Audi TT heeft er toe geleid dat wij ons oprecht Audi TT specialist mogen noemen. Met een gemiddelde voorraad van 15 Audi TT occasions, een ruime technische kennis bent u voor de aankoop, onderhoud, onderdelen en evt reparaties aan u Audi TT bij ons aan het juiste adres.

Ondanks ons grote aanbod van Audi TT occasions kan het echter voorkomen dat u juiste keuze er niet bijstaat. Via internet vindt u dan ook een andere Audi TT aangeboden door een particulier, of door een collega autobedrijf. Uit ervaring weten wij dat er ook veel rommel tegen scherpe prijzen wordt aangeboden. Wat te denken van auto's met een schade verleden, onjuiste kilometerstanden, achterstallig onderhoud etc etc. Om een miskoop te voorkomen met achteraf hoge reparatie kosten, kan u de door u aan te schaffen Audi TT door ons onafhankelijk laten keuren, zo bent u er zeker van dat u een betrouwbare Audi TT occasion koopt.

Wij keuren de auto op de volgende punten:

Mocht u toch een Audi TT occasion bij ons bedrijf aanschaffen, dan bent u ervan verzekerd dat deze uiteraard aan deze kwaliteitseisen voldoet

De prijs voor deze onafhankelijke keuring bedragen €279,00 incl btw

Graag tot ziens

Met vriendelijke groeten,
Remco Nieuwenhuis Auto's

Adresgegevens:
Hoenderweg 15
3851 RZ Ermelo

TEL1 0341 - 42 46 20
TEL2 0341 - 550746

neem hier contact met ons op voor een afspraak of advies: info@remconieuwenhuis.nl