Audi TT specialist Ermelo T: (0341) - 424620
Uw Audi TT Coupe & Cabriolet Specialist

Onderhoud en service reparatie apk aan uw Audi TT MK1

Onderhoud, Service, Prijzen, Reparatie, Apk, Airco, Remschijven, Remblokken Audi TT MK1

    

Indien u besluit na het lezen van onderstaande Audi TT informatie uw Audi TT door ons te laten repareren, beschikken wij over 3 leenauto's. Ivm onderhoudskosten, slijtage, etc,  vragen wij bij  het gebruik van 1 van onze leenauto's een symbolische bijdrage van €10,- ex btw per dag.

Leenauto 1. Audi TT 1.8 Turbo Coupe 180 PK in het zilvergrijs

   

Leenauto 2. Audi TT 1.8 Turbo Coupe 180 PK in het zwart

    

Leenauto 3. Audi TT 1.8 Turbo Coupe 180PK Quattro in het zilvergrijs

   

 

Welkom op de Audi TT MK1 onderhoud en reparatie pagina van Remco Nieuwenhuis Auto's te Ermelo

Al jarenlang zijn wij uw Audi TT Specialist. Door onze ruime ervaring met Audi TT occasions zijn wij niet alleen het juiste adres voor aanschaf van een Audi TT, maar ook voor het onderhoud, reparatie en service aan uw Audi TT MK1.

Als Audi TT Specialist hebben wij in de jaren gemerkt dat onderhoud aan uw Audi TT specialistisch werk is. Ook is het van belang dat uw Audi TT regelmatig verzorgd onderhoud krijgt, waardoor u nog jaren plezier kan hebben van uw Audi TT

Daarom hebben wij als Audi TT Specialist een aantal onderhoudspaketten samengesteld, zodat u ervan verzekerd bent dat uw Audi TT het juiste onderhoud krijgt tegen scherpe tarieven.

Audi TT MK1 Long Life service informatie en prijzen voor uw Audi TT MK1 (1998-2006)

Audi Long life service pakket klein €379,- incl btw

De prijs van het Long Life service pakket klein is € 379,- , incl btw en montage en arbeid.

Audi Long life service pakket groot €559,- incl btw

 

De prijs van het Long Life service pakket groot is € 559,-, incl btw en montage en arbeid.

*Tijdens de Apk keuring kan het echter voorkomen dat er onderdelen (lampen, banden, ophangdelen, etc) vervangen dienen te worden. Deze onderdelen zijn niet bij de standaardprijs van de Apk keuring inbegrepen!!

Dit zijn standaard onderhoudspaketten. Bij elk onderhoudspakket controleren wij alle vloeistoffen, remmen, banden, en andere slijtage delen. Deze onderdelen zijn niet bij de prijs van de door ons aangeboden standaard pakketten inbegrepen!! Echter onze medewerkers zullen u hierover tijdig informeren, en een eventueel vrijblijvend prijsvoorstel hiervoor maken.

Ook kunnen wij tegen scherpe tarieven remschijven, remblokken, banden etc etc leveren.

Deze pakketten zijn alleen geldig voor de Audi TT Coupe, Audi TT Roadster met de 1.8 5v turbo motoren van bouwjaar 10-1998 tot en met 8-2006

Remschijven en remblokken voor uw Audi TT MK1 (1998-2006)

Remschijven en remblokken voorzijde Audi TT 1.8 Turbo €399,- incl btw

Remschijven en remblokken achterzijde Audi TT 1.8 Turbo €299,- incl btw.

Remschijven en remblokken achterzijde Audi TT 1.8 Turbo Quattro €319,- incl btw

Remschijven en remblokken voorzijde Audi TT 3.2 V6 Quattro €899,- incl btw

Remschijven en remblokken achterzijde Audi TT 3.2 V6 Quattro €319,- incl btw

Reparaties aan veel voorkomende Audi TT problemen

Vervangen van de distributieriem incl waterpomp Audi TT MK1 €599,- incl btw

Wij vervangen de distributie-riem van uw Audi TT Coupe, Cabriolet bouwjaar 1998-2006 incl spanrollen en waterpomp voor een bedrag van € 599,-. Voor een Audi TT Quattro rekenen wij een toeslag van € 20,-. Zo bent u verzekerd dat uw Audi TT Coupe/Cabriolet weer jaren kan rijden met een nieuwe distributie-riem.

Vervangen van de stabilisatorstang compleet met beugels en rubbers v.a €399,-

Heeft uw Audi TT last van kraken als u over een vluchtheuvel rijdt? Wij hebben de oplossing voor dit probleem. Wij monteren een gemodificeerde stabilisator stang met nieuwe rubbers en beugels.

Draagarmrubbers vervangen van uw Audi TT €110,- incl btw per stuk

In de jaren slijten uw draagarmrubbers. Wij rekenen hiervoor € 110,-  p/stuk incl btw en montage

NIEUW!!!NU VOLUMEKNOP PROBLEEM REPARATIE RADIO CONCERT

Volumeknop probleem reparatie radio cassette Concert 1 Audi TT €189,-

Eindelijk kunnen we het volumeknop probleem oplossen van uw Audi TT met een radio Concert 1. Ongetwijfeld kent u de problemen van u radio in uw Audi TT. Het volume gaat plotseling hard, u draait aan de volumeknop en radio Concert van uw Audi TT gaat of harder, of zachter. Kortom het volume van u geluid van u Radio Concert is niet goed te regelen. Dit volumeknop probleen kunnen wij nu repareren. Wij programmeren nieuwe software in de radio, hierdoor kunnen wij ook de Concert radio's met anti diefstal code opnieuw programmeren. Dus bent u uw radio code kwijt, ook dan kunnen wij u Concert in uw Audi TT weer laten spelen. Remco Nieuwenhuis Auto's biedt de oplossingen voor problemen aan uw Audi TT.

Vervangen van de olie zeef in het carter Audi TT ook Quattro €219,- incl btw

Een bekend probleem van de Audi TT is het verstopt raken van de oliezeef onder in het carter, ofwel carterzeef genoemd. Door het gebruik van verkeerde olie, het niet tijdig verversen van olie en filter en het rijden van korte afstanden met uw Audi TT kan leiden tot vervuiling/verstopping van de oliezeef. Hierdoor krijgt de oliepomp te weinig of geen olie, waardoor het motorblok van uw Audi TT ernstige schade kan oplopen, en zelfs kapot kan lopen. Meestal gaat tijdens het rijden het olie druk lampje in u display branden. Indien dit gebeurd bent u meestal al te laat. U kan dit voorkomen door tijdig de oliezeef en olie met oliefilter te vervangen.

Vervangen oliezeef in carter icm met een Audi Long life service € 219,-

Vervangen oliezeef in carter exclusief Audi Long life service € 319,-

Bij vragen of informatie staan wij u graag telefonisch te woord.

Vervangen, verversen van Haldex olie van uw Audi TT Quattro  €179,- incl btw

Het is heel belangrijk om na 60.000 km gereden te hebben met uw Audi Tt Quattro om de Haldex olie met Haldex filter te vervangen. Wij verversen de olie inclusief olie filter van uw Audi TT voor €179,- Zo bent u er zeker van dat de Haldex geen schade oploopt

Vervangen van de thermostaat van uw Audi TT  €219,- incl btw

Heeft u ook een temperatuur probleem met uw Audi TT? Het komt vaak voor dat de temperatuur meter van uw Audi TT niet ver genoeg oploopt en blijft steken op ca 70 graden, terwijl de auto eigenlijk 90 graden moet worden. Vaak is dan de thermostaat defect van uw Audi TT. Wij vervangen de thermostaat voor €199,-

Elektrische kap van uw Audi TT cabriolet laat zich slecht openen of sluiten of gaat niet dicht

Het komt regelmatig voor dat de elektrische kap van uw Audi TT moeilijk open of dicht gaat. Dit probleem komt omdat er te weinig olie in de hydraulische pomp van uw Audi TT zit, het systeem is dus lek. Deze lekkage wordt vaak veroorzaakt door lekkage in de dak cilinders. Helaas zijn deze alleen origineel bij Audi te bestellen, en zeer prijzig. Wij hebben voor dit probleem 3 oplossingen:

- De pomp opnieuw afvullen met olie en ontluchten. Echter de lekkage is hiermee niet verholpen, en geven wij hierop geen garantie. Prijs hiervoor is €199,-
- Het monteren van twee gebruikte dak cilinders, afvullen van de pomp met olie en ontluchten. Prijs hiervoor is €599,- incl btw
- Het monteren van twee nieuwe dak cilinders, afvullen van de pomp met olie en ontluchten. Prijs hiervoor is €1249,- incl btw

Vervangen van de comfortmodule met onderdeel nummer 8N7 962 267 van uw Audi TT cabriolet roadster.

Een veel voorkomend probleem bij een Audi TT cabriolet is dat het cabrio dak lek is, of het achterraam laat los, of de water afwateringszak is los gegaan.

Hierdoor wordt uw Audi TT vochtig van binnen en dit kan leiden dat het elektrische regelapparaat genaamd de comfortmodule vochtig is, en niet meer functioneert.

Mogelijke verschijnselen hiervan zijn:

- De centrale vergrendeling functioneert niet meer op de afstandsbediening.
- De elektrische pak van uw TT opent en sluit niet meer
- De tank en kofferklep willen niet meer open.

Wij monteren dan een nieuwe comfortmodule, en monteren deze zo dat deze nooit meer vochtig kan worden voor een prijs €599,- incl btw.

Bij deze reparatie leren wij ook beide sleutels weer in, en coderen de computer weer op de oude instellingen, zodat alle mogelijke comfort opties van uw Audi TT weer werken. Het regelapparaat kan de volgende onderdeel nummers hebben.

- 8N7 962 267             
- 8N7 962 267 A
- 8N7 962 267 B
- 8N7 962 267 C
- 8N7 962 267 D
- 8N7 962 267 ELederen stuurwiel met S-Line look €299,-

Laat u huidige stuur door ons bekleden met een hoogwaardige kwaliteit leer, en u Audi TT krijgt een frisse uitstraling, met een heerlijke leder geur, en een zeer mooie sportieve S-Line look

Prijs is inclusief montage, airbag reset, tegen inlevering van oude stuur.

  

Reparatie van elektrisch windschot van uw Audi TT  cabriolet roadster v.a €499,00

Heeft u een probleem met uw elektrische windscherm van uw Audi TT, windschot wil niet meer omhoog, gaat krakend omhoog, gaat scheef omhoog dan kunnen wij het windschot repareren. Wij reviseren u oude windschot met nieuwe onderdelen. Let op een compleet nieuw windschot kost al snel €850,00 bij uw Audi dealer. 

 

 NIEUW BIJ DE AUDI TT SPECIALIST! CABRIO KAP VERNIEUWEN VAN UW AUDI TT CABRIOLET MK1

Vervangen of vernieuwen van de cabriolet kap van uw Audi TT MK1 cabriolet of roadster bouwjaar 1999 tot en met 2006

Een bekend probleem bij uw Audi TT cabrio of roadster. Het achterraam laat los van de stoffen cabriokap. De meeste cabrioletdaken zijn inmiddels als ruim 15 jaar oud, door warmte en weers omstandigheden lost de lijm op en het achteruitje gaat loslaten van het stoffen gedeelte. Hierdoor gaat het dak lekken en komt er water of vocht in uw Audi TT cabriolet naar binnen, wat grote vervolg problemen kan geven voor de rest van de auto. Soms kunnen wij het dak nog lijmen of plakken. Echter vanaf nu kunnen wij ook een compleet nieuw cabrio dak monteren op uw bestaande dakmechanisme. U kan hier bij kiezen uit 2 soorten cabriolet daken.

1) Nieuw cabriolet dak Audi TT roadster Topline. Dit is eenbijna 100% origineel dak kost €1479,- incl btw en incl montage.

2) Nieuw  cabriolet dak ORIGINEEL Audi TT roadster. Dit originele dak kunnen wij monteren voor €1699,- incl btw en montage. Dit dak is ivm originele Audi productie soms beperkt leverbaar. Bel voor meer informatie

Op beide kappen geven wij 2 jaar garantie!

En wilt u uw nieuwe cabrio kap in de winter ook netjes houden, dan hebben daar een ideale oplossing voor. Het monteren van een originele hardtop voor uw Audi TT, zodat de uw huidige cabriokap goed beschermd blijft tegen de slechte winterse weersomstandigheden. Wij monteren al een hardtop inclusief de benodigde bevestigings beugels voor een prijs van €1450,-. Indien gewenst tegen meerprijs in alle kleuren te spuiten.