Audi TT specialist Ermelo T: (0341) - 424620
Uw Audi TT Coupe & Cabriolet Specialist

Audi TT MK2 Onderhoud, Service, Prijzen, Reparatie, Apk, Airco, Remschijven, Remblokken Audi TT MK2 .

     

Indien u besluit na het lezen van onderstaande Audi TT informatie uw Audi TT door ons te laten repareren, beschikken wij over 3 GRATIS leenauto's. Deze auto's zijn gratis voor maximaal 1 dag.


Leenauto 1. Audi TT 1.8 Turbo Coupe 180 PK in het zilvergrijs

   

Leenauto 2. Audi TT 1.8 Turbo Coupe 180 PK in het zwart

      

Leenauto 3. Audi TT 1.8 Turbo Coupe 180 PK Quattro in het zilvergrijs

       

Welkom op de Audi TT MK2 onderhoud en reparatie pagina van Remco Nieuwenhuis Auto's te Ermelo

Al jarenlang zijn wij uw Audi TT MK2 Specialist. Door onze ruime ervaring met Audi TT occasions zijn wij niet alleen het juiste adres voor aanschaf van een Audi TT, maar ook voor het onderhoud en reparatie en service aan uw Audi TT MK2.

Als Audi TT Specialist hebben wij in de jaren gemerkt dat onderhoud aan uw Audi TT specialistich werk is. Ook is het van belang dat uw Audi TT regelmatig verzorgd onderhoud krijgt, waardoor u nog jaren plezier kan hebben van uw Audi TT

Daarom hebben wij als Audi TT Specialist een aantal onderhoudspaketten samengesteld, zodat u ervan verzekerd bent dat uw Audi TT het juiste onderhoud krijgt tegen scherpe tarieven.

Long Life service informatie en prijzen voor uw Audi TT MK2 (vanaf 2006)

Audi Long Life service pakket klein: € 359,- incl BTW

De prijs van de Long Life service pakket klein is € 349,- incl btw en montage en arbeid

Audi Longlife service pakket groot: € 549,- incl BTW

De prijs van de Long Life service pakket groot is € 549,- incl btw en montage en arbeid

*Tijdens de Apk keuring kan het echter voorkomen dat er onderdelen (lampen, banden, ophangdelen, etc) vervangen dienen te worden.Deze onderdelen zijn niet bij de standaardprijs van de Apk keuring inbegrepen!!

Dit zijn standaard onderhoudspaketten. Bij elk onderhoudspakket controleren wij alle vloeistoffen, remmen, banden, en andere slijtage delen. Deze onderdelen zijn niet bij de prijs van de door ons aangeboden standaard pakketten inbegrepen!! Echter onze medewerkers zullen u hierover tijdig informeren, en een eventueel vrijblijvend prijsvoorstel hiervoor maken.

Ook kunnen wij tegen scherpe tarieven remschijven, remblokken, banden etc etc leveren.

Deze pakketten zijn alleen geldig voor de Audi TT Coupe, Audi TT Roadster met de 2.0 TFSI motoren vanaf bouwjaar 8-2006.

Remschijven en remblokken voor uw Audi TT MK2 vanaf 2006

Vervangen van de distributieriem van uw Audi TT MK2 vanaf 2006: € 649,- incl BTW

Wij vervangen de distributie-riem van uw Audi TT MK2 Coupe, Cabriolet incl spanrollen en waterpomp voor een bedrag van €649,-. Zo bent u verzekerd dat uw Audi TT Coupe/Cabriolet weer jaren kan rijden met een nieuwe distributie-riem.

Inbouw originele cruise control Audi TT MK2 nieuw model 2006-

€ 450,-

Wij monteren achteraf cruise control in uw Audi TT mk2 coupe, roadster bouwjaar 2006 tot heden. Wij plaatsen een originele handle in uw Audi TT coupe of cabrio en sluiten deze aan in de computer en programmeren deze. Zo is uw Audi TT coupe of roadster MK2 voorzien van orginele Audi cruise control.