Audi TT specialist Ermelo T: (0341) - 424620
Uw Audi TT Coupe & Cabriolet Specialist

Audi TT MK2 Onderhoud, Service, Prijzen, Reparatie, Apk, Airco, Remschijven, Remblokken Audi TT MK2 .

     

Indien u besluit na het lezen van onderstaande Audi TT informatie uw Audi TT door ons te laten repareren, beschikken wij over 3  leenauto's. Ivm onderhoudskosten, slijtage, etc, vragen wij bij het gebruik van 1 van onze leenauto's een symbolische bijdrage van €10,- ex btw per dag.

Leenauto 1. Audi TT 1.8 Turbo Coupe 180 PK in het zilvergrijs

   

Leenauto 2. Audi TT 1.8 Turbo Coupe 180 PK in het zwart

      

Leenauto 3. Audi TT 1.8 Turbo Coupe 180 PK Quattro in het zilvergrijs

      

 Welkom op de Audi TT MK2 onderhoud en reparatie pagina van Remco Nieuwenhuis Auto's te Ermelo

Al jarenlang zijn wij uw Audi TT MK2 Specialist. Door onze ruime ervaring met Audi TT occasions zijn wij niet alleen het juiste adres voor aanschaf van een Audi TT, maar ook voor het onderhoud en reparatie en service aan uw Audi TT MK2.

Als Audi TT Specialist hebben wij in de jaren gemerkt dat onderhoud aan uw Audi TT specialistich werk is. Ook is het van belang dat uw Audi TT regelmatig verzorgd onderhoud krijgt, waardoor u nog jaren plezier kan hebben van uw Audi TT

Daarom hebben wij als Audi TT Specialist een aantal onderhoudspaketten samengesteld, zodat u ervan verzekerd bent dat uw Audi TT het juiste onderhoud krijgt tegen scherpe tarieven.

Long Life service informatie en prijzen voor uw Audi TT MK2 (vanaf 2006)

Audi Long Life service pakket klein: € 369,- incl BTW

De prijs van de Long Life service pakket klein is € 369,- incl btw en montage en arbeid

Audi Longlife service pakket groot: € 549,- incl BTW

De prijs van de Long Life service pakket groot is € 549,- incl btw en montage en arbeid

*Tijdens de Apk keuring kan het echter voorkomen dat er onderdelen (lampen, banden, ophangdelen, etc) vervangen dienen te worden.Deze onderdelen zijn niet bij de standaardprijs van de Apk keuring inbegrepen!!

Dit zijn standaard onderhoudspaketten. Bij elk onderhoudspakket controleren wij alle vloeistoffen, remmen, banden, en andere slijtage delen. Deze onderdelen zijn niet bij de prijs van de door ons aangeboden standaard pakketten inbegrepen!! Echter onze medewerkers zullen u hierover tijdig informeren, en een eventueel vrijblijvend prijsvoorstel hiervoor maken.

Ook kunnen wij tegen scherpe tarieven remschijven, remblokken, banden etc etc leveren.

Deze pakketten zijn alleen geldig voor de Audi TT Coupe, Audi TT Roadster met de 2.0 TFSI motoren vanaf bouwjaar 8-2006.

Remschijven en remblokken voor uw Audi TT MK2 vanaf 2006

Vervangen van de distributieriem van uw Audi TT MK2 vanaf 2006: € 699,- incl BTW

Wij vervangen de distributie-riem van uw Audi TT MK2 Coupe, Cabriolet incl spanrollen en waterpomp voor een bedrag van €699,-. Zo bent u verzekerd dat uw Audi TT Coupe/Cabriolet weer jaren kan rijden met een nieuwe distributie-riem.

Inbouw originele cruise control Audi TT MK2 nieuw model 2006-

€ 479,-

Wij monteren achteraf cruise control in uw Audi TT mk2 coupe, roadster bouwjaar 2006 tot heden. Wij plaatsen een originele handle in uw Audi TT coupe of cabrio en sluiten deze aan in de computer en programmeren deze. Zo is uw Audi TT coupe of roadster MK2 voorzien van orginele Audi cruise control.

Dsg/S-Tronic olie vervangen Audi TT MK2 automaat 2006-  €199,-

 Na iedere 90.000 km moet de olie van de Dsg versnellingsbak vervangen worden. Wij`vervangen de olie en filter voor een bedrag van €199,- inclusief arbeid en btw


U raam gaat niet meer omhoog of omlaag, blijft halverwege steken of kraakt heel erg. Een veel voorkomend probleem bij een Audi TT MK2.

In de meeste gevallen is het raammechanisme vastgelopen en kapot. Bij deze reparatie vervangen wij het mechaniek van het raam voor €299,- incl arbeid en btw

Wij monteren uitsluitend een origineel Audi mechanisme.  

Reparatie van de elektrische cabrio kap  Audi TT MK2 bouwjaar 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014  €499,- incl btw

De cabriokap van uw Audi TT cabriolet of roadster opent wel maar sluit niet meer. U drukt de schakelaar in, en alleen de klepjes gaan open en het dak wil niet omhoog of sluiten. Dit is een veel voorkomend probleem bij een Audi TT cabriolet MK2. Meerdere Audi dealers hebben bij klanten diagnose gesteld, en al snel kwamen er offertes voorbij van ruim €2000,- voor het vervangen van de cabriopomp, dak mechanisme etc. Echter dit is niet het probleem. Wij hebben de oplossing gevonden, en voor een bedrag van €499,- incl btw en arbeid, laat de cabrio kap van uw TT zich weer heerlijk openen en sluiten.

Chiptunen van een Audi TT MK2 coupe of Cabriolet alleen 2.0 TFSI motoren €599,-

Door het aanpassen van de oude software voor vernieuwde software in de motorcomputer zou het vermogen van uw Audi TT met ca 30 pk toenemen. Hierdoor krijgt de auto een hoger koppel bij een lager toerental, waardoor het brandstofverbruik zou afnemen

Remco Nieuwenhuis Auto's
Hoenderweg 15
3851 RZ Ermelo.