Audi TT specialist Ermelo T: (0341) - 424620
Uw Audi TT Coupe & Cabriolet Specialist

Uniek in Europa!!! 

Ontworpen door de Audi TT specialist. De Audi TT cabriolet pick up of wel genoemd de Audi TT met klep. Deze Audi TT cabriolet hebben wij zelf ontworpen en omgebouwd tot een pick-up. Het achter tussen paneel hebben wij links en rechts doormidden gezaagd en met behulp van scharnieren hebben wij hier een klep van gemaakt. Deze auto wordt ingezet als huurauto bij ons dochter bedrijf  TTopless rent a car in Bonaire. Een ideale huurauto op Bonaire waarmee je op verschillende manieren van het mooie duikers eiland Bonaire kan genieten. Deze Audi TT cabriolet beschikt over airco waardoor je bij extreme hitte of weinig wind op Bonaire met de kap dicht rijdt en met de airco aan. Indien het een dagje bewolkt is of 's avonds als de zon onder is kan je heerlijk genieten van de Audi TT huurauto door lekker met het dak los te rijden en de lekkere wind door je haren te voelen wapperen. Als klap op de vuurpijl natuurlijk het pick-up idee. Ideaal voor de duiker of de snorkelaar om zijn of haar duik uitrusting achterin de koffer te vervoeren. Bij het openen van de achterklep en het door ons ontworpen klepje is het vrij eenvoudig om de duikuitrusting en duikflessen in en uit te laden. Ook is het klepje uitermate geschikt om op te zitten om zo gemakkelijk de duikuitrusting aan en uit te doen. Het klepje heeft een draaggewicht van 160 kg. TTopless rent a car Bonaire is in oprichting op dit moment. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een eigen website voor TTopless rent a car Bonaire. Deze zou straks te vinden zijn onder de domeinnaam  http://ttoplessrentacar.com.

Binnenkort meer informatie over dit nieuwe autoverhuur bedrijf op Bonaire.

Uiteraard kan u ons ook volgen op Facebook.

TTopless rent a car  Bonaire heeft haar wagenpark uitgebreid met twee Audi TT cabriolets. Audi TT cabriolet nummer 2 hebben wij wederom weer omgebouwd tot een pick-up, waardoor deze huurauto ideaal ingezet kan worden voor duik toeristen op Bonaire. Audi TT cabriolet nummer 3 hebben wij niet omgebouwd, deze huurauto zal ingezet worden als een low budget huur auto tegen een lage prijs voor toeristen op Bonaire.

Deze Audi TT cabriolet is uiteraard voorzien van airco, en een 12 volt aansluiting in de kofferbak, waardoor je gemakkelijk een coolbox mee kan vervoeren. Zo kan u tijdens uw vakantie op Bonaire optimaal genieten van een prachtige toertocht over het mooie eiland.

Hieronder een aantal foto's van Audi TT cabriolet nummer 3. Deze huurauto hebben wij expres niet omgebouwd. Deze huurauto wordt ingezet op Bonaire tegen een scherpe prijs, zodat we meerdere toeristen van dienst kunnen zijn wat betreft het huren van een auto op Bonaire.

En ondertussen is Audi TT cabriolet nummer 4 ook klaar. Deze huurauto hebben wij wel weer omgebouwd zoals op onderstaande foto's is te zien. Wij hebben dus nu 4 Audi TT cabriolets in onze vloot die vanaf ca 15 december gehuurd kunnen worden bij TTopless rent a car op Bonaire.

Nadat de Audi TT's cabriolet technisch in perfecte staat zijn gebracht door de Audi TT specialist wordt het tijd dat deze op transport gaan naar het autoverhuurbedrijf TTopless rent a car Bonaire. Deze cabrio's gaan in een zeecontainer. Dit transport wordt verzorg door IFC Moerdijk. Na 3 weken onderweg te zijn per schip komen de Audi's aan op Bonaire bij Rogargo services gevestigd aan de Kaya Industria in Kralendijk Bonaire. Nadat de Douane de auto's heeft ingeklaard en de invoerrechten zijn betaald kunnen ze ingezet worden als huur auto op Bonaire door TTopless rent a car.

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn hebben wij een samenwerkingsverband met VIP Diving Bonaire. Deze duikschool staat op Bonaire al jaren bekend om haar goede service en hoogwaardige kwaliteit. Als gast of toerist kan u bij VIP Diving Bonaire terecht voor het volgen van een duikcursus, verhuur en verkoop van duikuitrustingen. Door dit samenwerkingsverband aan te gaan kan TTopless rent a car u als toerist op Bonaire nog beter van dienst zijn.

Vanaf 1 juni 2018 zijn wij de samenwerking aangegaan met www.allseasonsapartments.nl in Bonaire. Dit recent gebouwde resort is gelegen aan de rand van het centrum van Kralendijk, op loopafstand van de boulevard, en op 5 min lopen naar de zee. Het resort beschikt over 2 hotelkamers, 7 studio's en 3 appartementen, welke allen zijn voorzien van badkamer/douche, airco, keuken, tv en gratis wifi op heel het resort. Het resort is uitermate geschikt voor duikers en kiters aangezien ze over een eigen gearroom beschikt. Vanaf heden is het ook mogelijk om bij All Seasons appartementen een Audi TT cabriolet te huren. TTopless rent a car beschikt over 3 Audi TT's cabriolet met klep, ideaal voor de duiker, en 1 Audi TT cabriolet zonder klep.Uiteraard zijn deze te reserveren bij All Seasons Apartments of rechtstreeks bij TTopless rent a car.