Audi TT specialist Ermelo T: (0341) - 424620
Uw Audi TT Coupe & Cabriolet Specialist

Binnenkort meer informatie over dit nieuwe autoverhuur bedrijf op Bonaire.

Uiteraard kan u ons ook volgen op Facebook.

TTopless rent a car  Bonaire heeft haar wagenpark uitgebreid met twee Audi TT cabriolets. Audi TT cabriolet nummer 2 hebben wij wederom weer omgebouwd tot een pick-up, waardoor deze huurauto ideaal ingezet kan worden voor duik toeristen op Bonaire. Audi TT cabriolet nummer 3 hebben wij niet omgebouwd, deze huurauto zal ingezet worden als een low budget huur auto tegen een lage prijs voor toeristen op Bonaire.

Deze Audi TT cabriolet is uiteraard voorzien van airco, en een 12 volt aansluiting in de kofferbak, waardoor je gemakkelijk een coolbox mee kan vervoeren. Zo kan u tijdens uw vakantie op Bonaire optimaal genieten van een prachtige toertocht over het mooie eiland.

Hieronder een aantal foto's van Audi TT cabriolet nummer 3. Deze huurauto hebben wij expres niet omgebouwd. Deze huurauto wordt ingezet op Bonaire tegen een scherpe prijs, zodat we meerdere toeristen van dienst kunnen zijn wat betreft het huren van een auto op Bonaire.

En ondertussen is Audi TT cabriolet nummer 4 ook klaar. Deze huurauto hebben wij wel weer omgebouwd zoals op onderstaande foto's is te zien. Wij hebben dus nu 4 Audi TT cabriolets in onze vloot die vanaf ca 15 december gehuurd kunnen worden bij TTopless rent a car op Bonaire.

 

Nadat de Audi TT's cabriolet technisch in perfecte staat zijn gebracht door de Audi TT specialist wordt het tijd dat deze op transport gaan naar het autoverhuurbedrijf TTopless rent a car Bonaire. Deze cabrio's gaan in een zeecontainer. Dit transport wordt verzorg door IFC Moerdijk. Na 3 weken onderweg te zijn per schip komen de Audi's aan op Bonaire bij Rogargo services gevestigd aan de Kaya Industria in Kralendijk Bonaire. Nadat de Douane de auto's heeft ingeklaard en de invoerrechten zijn betaald kunnen ze ingezet worden als huur auto op Bonaire door TTopless rent a car.

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn hebben wij een samenwerkingsverband met VIP Diving Bonaire. Deze duikschool staat op Bonaire al jaren bekend om haar goede service en hoogwaardige kwaliteit. Als gast of toerist kan u bij VIP Diving Bonaire terecht voor het volgen van een duikcursus, verhuur en verkoop van duikuitrustingen. Door dit samenwerkingsverband aan te gaan kan TTopless rent a car u als toerist op Bonaire nog beter van dienst zijn.

Vanaf 1 juni 2018 zijn wij de samenwerking aangegaan met www.allseasonsapartments.nl in Bonaire. Dit recent gebouwde resort is gelegen aan de rand van het centrum van Kralendijk, op loopafstand van de boulevard, en op 5 min lopen naar de zee. Het resort beschikt over 2 hotelkamers, 7 studio's en 3 appartementen, welke allen zijn voorzien van badkamer/douche, airco, keuken, tv en gratis wifi op heel het resort. Het resort is uitermate geschikt voor duikers en kiters aangezien ze over een eigen gearroom beschikt. Vanaf heden is het ook mogelijk om bij All Seasons appartementen een Audi TT cabriolet te huren. TTopless rent a car beschikt over 3 Audi TT's cabriolet met klep, ideaal voor de duiker, en 1 Audi TT cabriolet zonder klep.Uiteraard zijn deze te reserveren bij All Seasons Apartments of rechtstreeks bij TTopless rent a car.